H.Mehmet Ofluoğlu İlkokulu

WEB https://hmofluoglu.meb.k12.tr
Adres : Orta Mah. Atatürk Cad. No.1 DÜZKÖY / TRABZON
VİZYON : Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek,ulu önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştiren bir okuluz.
MİSYON : Tüm öğrencilerimiz ilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanlara yönelmelerini, dolayısıyla severek, isteyerek seçecekleri ve mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar,
BAŞARILAR : Bu benim esemerim adlı proje yarışmasına projemiz ilde sergilendi.(2012) Voleybol kız takımımız ilçe birincisi olundu.(2012) Trabzon geneli yapılan şiir yarışmasında öğrencimiz dereceye giridi (2012) Milli Eğitim Bakanlığı´nın Türkiye genelinde ilköğretim yıldızlar seviyesinde düzenlediği futbol turnuvasında bölge birincisi olundu. (2011)

Servis : Okulumuz taşımalı eğitim yapmaktadır.
Ulaşım : İlçeye her saat başı ulaşım mevcuttur. Okulumuzun öğretmen servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Düzköy/Trabzon
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçemiz il merkezine 39km mesafededir. Ulaşım toplu taşıma araçları ile 59 dk. civarı tutmaktadır. Düzköy - Akçabat arası 15-20 dk arasındadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -